Digitale løsninger

Hos WURK® fører vi dit digitale projekt fra tegnebordet til endelig lanchering. Vores ekspertise og viden
deler vi glædeligt ud af, så dit nye digitale medie kan konvertere og skabe bedst mulige resultater.

Websites

WURK® designer og udvikler hjemmesider, hvor det unikke og æstetikken er i fokus. Design og udvikling udarbejdes efter specifikationer og vi gør en ære at levere ordentligt og til tiden.

Vi håndterer store såvel som små virksomheder og designer og udvikler alt fra små digitale visitkort til større systemer. Fælles for vores projekter er, at vi kun engagerer os i projekter, hvor vi kan gøre en forskel for vore kunder.


Ecommerce & Webshops

Med over 300 webshops i portefølgen må vi siges at være eCommerce eksperter. Vores erfaring med kundernes behov og efterspørgsel danner de bedste forudsætninger for succes og for en god opstart med online handel.

Vi hjælper med løsningen og alt det praktiske i forbindelse med godkendelse af betalingsaftaler, handelsbetingelser, GDPR og andre formalia.

Booking & Event

Spar store summer penge på egen håndtering af billetsalg, tilmeldinger til arrangementer og kommunikation med deltagerne. Står du med ønske om et professionelt event håndtering og billetsystem? Vi har udarbejdet flere løsninger, hvor arrangementer og bookinger foretages direkte fra løsningen, hvor dine kunder allerede befinder sig.

Vi integrerer arrangementer ind i din eksisterende ehandel og tilknytter billetsalg og administration på anerkendte systemer.

API & Integration

WURK® integrerer større løsninger med din forretning. Vil du have automatiseret dit regnskab med Dynamics365, Dinero eller E-conomic , udviklet lagerstyring til dine ordrer eller bare have automatiseret dine pakker til GLS, PostNord eller anden logistik partner, så er WURK® den rette samarbejdspartner.

Fjern alle mellemled med en simpel optimering af daglige rutineopgaver og lad det digitale understøtte din forretning, så du kan fokusere på det vigtigste.

Behovsafdækning

Hos WURK® har vi ikke et kunde / leverandør forhold, men derimod et tæt samarbejde med vores kunder. Vores ekspertise er lige så vigtig for kunden, som kundens baggrundsviden er for os. WURK® arbejder inhouse hos vores kunder, hvor det findes muligt. Således inddrager I WURK® i jeres dagligdag, hvor jeres baggrundsviden er mindst lige så vigtig for os - som vores ekspertise for jer.


At vælge et nyt system er ikke let og kan have fatale følger for virksomheden og dens omsætning. Med over 1000 projekter i bagkataloget tager vi dette alvorligt og analyserer virksomheden, så den rette løsning kan fremlægges. Et projekt som starter godt, slutter som regel med succes.
Løsninger som matcher markedet

Et projekt som starter godt - slutter som regel også godt. Vores arbejde med digitale systemer handler i større grad om planlægning og struktur førend det reelle arbejde med design og programmering starter.


Vi arbejder i samråd med kunderne om målsætninger og succeskriterier og vi analyser samt reviderer forretningsmodeller for at skabe bedst mulige konvvertering af den online forretning. Specifikationer udarbejdes til designerne og udviklerne og processen følges løbende.


Resultaterne bliver en løsning som passer jeres målgruppes adfærd og jeres ønsker for et medie, der understøtter jeres forrenings ønsker om mérsalg og konverteringer.