Hjemmesider

WURK® designer og udvikler hjemmesider og har med flere tusinder i bagkataloget opbygget en naturlig sans for værdiskabende funktionaliteter og æstetiske præsentationer. Det unikke og værdiskabende er netop i fokus, så din forretning kan blomstre og skabe det ROI som I fortjener.

Design and funktionaliteter er mere end bare at være latterligt flot. Dette handler i særdeleshed om brugeroplevelser og at servere en behagelig og forståelig rejse for jeres kunder, hvad enten det handler om salg eller at skabe leads.

Vi planlægger, skitserer og udarbejder prototyper inden vi endeligt påbegynder design og udvikling af den endelige løsning - som både du og vi kan være stolt af.


Ecommerce & Webshops

Med over 300 ecommerce projekter i portefølgen, kan vi med sikkerhed sige at vi er eksperter indenfor området.

En webshop er mere end bare produktoprettelser. Det handler om at have styr på processer, GDPR, handelsbetingelser og blive godkendt som merchant. Foruden dette skal I have forhandlet fragt- og logistik aftaler og holde styr på forsendelser og lagerstyring. 

Vi analyserer vore kunders behov og giver sparring for en velfungerende model, som matcher din virksomheds særlige behov og ønsker til online vækst. Vi implementerer gerne jeres shop med Microsoft Dynamics 365 BC, E-conomic eller Dinero.


Booking & Event Administration

Driv din egen booking og billet forretning og spar store summer penge på eksterne gebyrer. Med dit eget system kan du drive dine egne events, kommunikere ubesværet med kunder og administrere billetsalg, gæster og check-ins. Spar utallige timers arbejde med eksport og import af data, navneskilte og bevar overblikket.

Booking og events er ikke simple løsninger. Kontakt os med dine ønsker og måske kan vi hjælpe med den rette løsning til jer.


Integration mellem systemer

Kæmper din bogholder med nye regler om digitalisering af bilag? Er administrationen blevet for stor en byrde? Vi automatiserer og integrerer data mellem en lang række online platforme, så manuelle fejl og forglemmelser undgås mest muligt mens arbejdsbyrden konsolideres og dækningsbidraget maksimeres undervejs.

Kontakt os for at høre mere om Microsoft Dynamics 365 BC, E-conomic, Dinero samt andre integrationsmuligheder som kan hjælpe din forretning.

Udvalgte kunder & referencer

Disse kunder har nydt vores selskab og vurderet, at vores ekspertiser var tilstrækkelige til at repræsentere deres brands.