Digitale Strategier

Vores absolutte ekspertise, baserede på mangeårige erfaringer, er opbygning af solide digitale strategier. Vedholdenhed og klare målsætninger er nøglen til succes, hvis resultater online skal være en forskel.

Brug vores kompetencer sammen med jeres eksisterende marketing team og lad os supportere virksomheden via anerkendte metoder for at garantere det bedst mulige scenarie for øget omsætning og at synliggøre virksomhedens online branding og tilstedeværelse for jeres helt specifikke målgrupper.


Marketing Automations

Hvorfor starte dagen med kaffen og gentagende rutineopgaver, når disse rutineopgaver kan automatiseres og endvidere måles og rapporteres i bedre grad?

Vi arbejder kun med professionelle services så som Hubspot, KlayvioMailChimp og Buffer.  Via vores udvalgte partnere kan vi administrere dataflows, automatisere udgivelse af planlagt indhold og kampagner eller synkronisere webshop produkter til dine favorit sociale medier. Næsten ingen idé er for kompleks til at kunne automatiseres og optimeres.


Ecommerce Administration

Vi er jo eksperter indenfor ecommerce og at drive nethandel. Hos WURK opbygger vi længere samarbejder, hvor administration af produkter, optimering af medier og udgivelse af indhold trygt kan overlades til os. 

Din webshop er muligvis din eneste butiksfacade, så husk at efterlade et godt indtryk til dine kunder, så din opsætning kan øges til sit maksimale potentiale. Vi arbejder bl.a. med Adobe Commerce, Prestashop, Optimizely and Woocommerce.


Søgemaskineoptimering

Vi analyserer dine kunder og demografiske målgrupper samt arbejder strategisk mod bl.a. lokal SEO, AdWords kampagner og SoMe strategier. Optimering af jeres indholds kvalitet og semantikken på jeres hjemmeside eller webshop kodes til korrekte struktur, så den matcher søgemaskinernes strenge og komplekse krav.

Vi arbejder kun med udvalgte senior udviklere og partnere, da det oftest ikke lønner sig at spare på kompetencerne i sidste ende.

Udvalgte kunder & referencer

Disse kunder har nydt vores selskab og vurderet, at vores ekspertiser var tilstrækkelige til at repræsentere deres brands.