DevOps

DevOps betegner det specielle fagområde som omhandler drift og udvikling af hosted miljøer. Hos WURK bygger vi infrastrukturer og
backbones til den daglige IT drift og sikrer med vores partnere stabilitet og høj funktionalitet for fremtiden.

Netværk

Kernen til et sikkert og stabilt arbejdsmiljø handler om netværket. Et solidt netværk danner basis i en god internetforbindelse og viljen til at investere i ordentligt udstyr lønner sig hurtigt ind igen. Godt udstyr behøver dog ikke at være dyrt og vi tilpasser løsningen efter kundernes behov og ønsker for fremtiden.

Vi arbejder primært med udstyr fra Juniper, AeroHive og Ubíquiti og tilpasser den nye løsning til kundens ambitioner og budgetter.


Infrastruktur

At bygge infrastruktur handler om at tænke 360° om virksomheden og implementere en fremtidsikret løsning, som dels er sikker men også kan skaleres efter kundernes vækst og succes. Infrastrukturer kan indbefatte alt fra netværk til hosted servere til web og / eller databaser.

WURK arbejder kun med professionelle løsninger fra etablerede partnere. Vores hosting partnere er Google Cloud og Microsoft Azure, som har vist sig at skabe større besparelser og bedre driftsikkerhed end andre testede løsninger.

Server

Med over 15 års erfaring samt utallige bidrag til udviklingen af software til drift og management, kan WURK® hjælpe med installation og konfiguration af server miljøer.

Vores erfaring med både Linux og Windows miljøer gør os til en oplagt objektiv partner ved valget af nye platforme. Vi installerer og konfigurerer løsninger til web, mail, databaser og mulighederne er praktisk talt ubegrænsede.

Udvikling

Vi bygger bro mellem udvikling og produktion og bidrager med den mest strømlinede overgang mellem miljøerne. Hvorledes miljøerne passer til kunderne, beror i høj grad af god dialog og indsigt i forretningsprocesserne.

Der findes en bred række af værktøjer til at afhjælpe kunderne og vi rådgiver naturligvis i valget af rette løsning til enhver relation vi skaber.