Microsoft Azure

Som Certified Systems Engineer og over 20 års erfaring med Microsoft's økosystem, så kan vi tilbyde solide infrastrukturer og arbejdsmiljøer, hvor Microsoft holder hånden over jeres kunder, økonomi og daglig drift. 

Vi skaber hybrid virksomheder med data on-premise og High Availability i Azure - for at garantere maksimal effektivitet for virksomheden og dens medarbejdere - overalt.


Google Cloud

Med Google Cloud Platform kan du administrere hele virksomheden fra Google's online konsol. Opret DNS, servere, backup rutiner og host dine websites og forretning, mens Google sørger for at skalere automatisk efter behov og efterspørgsel.

Hos WURK har vi gennemgået en række certificeringer for at sikre en professionel leverance med Google's services og platforme.


Linux Management

Vi har igennem årene driftet og hosted tusindevis af websites og servere via egne colocation faciliteter og kan dermed trygt sige, at vi er en stabil og kompetent partner til dine online driftsbehov. 

Efterspørgslen for øget ydelse og hastigheder er eksploderet og vi er eksperter i finjustering og optimering, så i kan efterleve jeres kunders gode oplevelse.


Netværk & Storage

Rigtige mænd tager ikke backup - de græder meget. Sjovt udtryk med et gran alvorlig sandhed bag sig. At tage backup er oftest ikke udfordringen, men en hurtig gendannelse og at begrænse nedetid er vores fokus for backup strategier og løsninger.

Vi tilbyder professionelle netværks- og storageløsninger til virksomheder med påskønnelse af kvalitet og driftssikring - så I kan fokusere på egen forretning.

Udvalgte kunder & referencer

Disse kunder har nydt vores selskab og vurderet, at vores ekspertiser var tilstrækkelige til at repræsentere deres brands.