Om WURK®

Om WURK®  

Vores kernekompetencer

Med over 25 ors erfaringer indenfor design og udvikling af online løsninger, så kan vi stolt proklamere, at vi er eksperter og en solid partner til dine projekter.

Hos work har vi leveret colocation og hosting services via egne faciliteter til tusindevis af kunder, med særlige krav til kvalitet og ydelse. Vi leverer i dag cloud-baserede og on-premise løsninger via Google Cloud eller Microsoft og er udvikler særligt i Drupal, Odoo og Wordpress.

Lad os hjælpe med dit næste projekt. Vi kan garantere, at vi gør vores bedste for at varetage jeres virksomhed ansvarligt til tilfredsstillende som partner. 

Tæt samarbejde

Vores foretrukne samarbejde er sammen med dig. Din virksomheds baggrundsviden er lige så vigtig som vores ekspertiser og vi opnår optimale og hurtigere resultater ved at arbejde direkte hos dig, sammen med dig.

Et nært samarbejde inhouse vil ydermere spare jer tid og penge, da vi kan effektiviteter kommunikation, arbejdsgange og godkendelser af vores projekter. Hvorvidt du ønsker deisgn, udvikling eller IT service, er helt op til dig.

Ring gerne i dag til os for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker. Forhåbentlig kan vi hjælpe. Ellers henviser vi selvfølgelig til andre som kan få dig godt i mål.

Udvalgte kunder & referencer

Disse kunder har nydt vores selskab og vurderet, at vores ekspertiser var tilstrækkelige til at repræsentere deres brands.